Recepten voor boeuf

292 recepten voor boeuf

2 courgettes 2 rode paprika’s 2 uien 2 tenen knoflook 2 grote vleestomaten (coeur du boeuf) 1 à 2 bospaddenstoelenbouillonblokjes 1 eetlepel Italiaanse kruiden olijfolie peper en zout naar smaak ½ ltr. water ev...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

4 coeur de boeuf-tomaten -100 g groene boontjes -Rucola -250 g kleine mozzarellabolletjes -4 eetlepels olijfolie -4 eetlepels balsamicoazijn -10-tal basilicumblaadjes -1 eetlepel pijnboompitten Spoel de tomaten en snij ze ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

...Ingrediënten voor 4 personen close aantal personen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 4 verse zalmfilets (150 g per stuk) 1 venkelknol 2 vaste tomaten (vb. coeur de boeuf) 5 cl Ricard 0.5 tl marjolein 0.5 tl oregano 0.5 tl rozemarijn Alles toevoegen
Solo Open Kitchen

4 grote kruimige aardappelen (schoongeboend) 2 el traditionele olijfolie 4 rundersteaks de boeuf 4 tomaten 300 g mais in blik 2 el barbecuesaus1. ...
Albert Heijn

...Verdeel de rest van de boter over de aardappels en bak de gratin in ca 1 5 uur bruin en gaar.Het is verstandig de schaal het eerste uur af te dekken met aluminiumfolie en dit het laatste half uur eraf te halen.Lekker met Boeuf Bourguignon.
Albert Heijn

BOEUF AU GRATIN VOOR 4 PERSONEN BENODIGDHEDEN: 500 g rundvlees 1 grote ui boter 1 teen knoflook zout peper nootmuskaat peterselie aardappelpuree paneermeel geraspte oude kaas BEREIDINGSWIJZE Maal het vlees met de grove plaat van een vleesmolen en doe...
Ambrosia, food of the gods!

...Kook de rijst volgens de tijd op de verpakking en giet tussendoor zoveel bouillon bij als nodig is om de rijst iet aan te laten branden.Het idee is dat de rijst alle bouillon opneemt (het hoeft dus niet meer afgegoten te worden).Lekker met boeuf b...
Albert Heijn

160 g Noordzeegarnalen (houd enkele kopjes en staartjes bij) 1 coeur de boeuf-tomaat 8 tomaten balsamicoazijn 20 trostomaten zoutvlokken [ "brood", "in blokjes" ] 12 blaadjes basilicum olijfolie peper zout { "1": "50 komkommer" } 6 groene tom...
Lekker Van Bij Ons

2 tomaten (Coeur de Boeuf) 1 venkel 1 rode ui 250 g groene linzen { "1": "50 tl tijm" } olijfolie balsamicoazijn 2 el witte-wijnazijn peper zout 4 g kervel 4 g bieslook 4 g dille 150 g Oude Flandrien Kook de linzen 25 min. gaar in gezouten water. ...
Lekker Van Bij Ons

...Onlangs deelden we al de Whisky Can Chicken en de côte de boeuf uit het boek, dit keer delen we een vega recept met pompoen, burrata en pesto Leonie: “Normaal maak ik dit gerecht in de oven, maar op de barbecue krijgt de pompoen nét even een...
Culy

Pagina 25 van 30