Recepten voor boeuf

281 recepten voor boeuf

Côte de boeuf met rodewijnjus

hoofdgerecht 6 personen 3 48 Ingrediënten 1 côte de boeuf (ca. 1 kg, van de meesterslager*) 4 el olijfolie 30 g boter 1 ui 4 tenen knoflook 75 g winterpeen 2 stengels bleekselderij 1 prei 8 g tijm (bakje à 15 g) 375 ml rode wijn 1 el b... Albert Heijn

Steak de boeuf met een frisse lentepuree en groenten

hoofdgerecht De steak de boeuf die vanavond op het menu staat, krijgt nog meer smaak door de Italiaanse kruiden. 4 personen 3 6 Ingrediënten 4 personen Lees de tips 1 kg iets kruimige aardappelen 1 jazz-appel 4 steaks de boeuf 3 tl Italiaanse kr... Albert Heijn

Côte de boeuf met balsamicoglazuur en gepofte knoflook

hoofdgerecht Balsamicoglazuur is zoet en zuur tegelijk en is een heerlijke combinatie met de grillsmaak van het vlees. 4 personen 4 35 Ingrediënten 1 bol knoflook 4 el olijfolie 1 kg côte de boeuf (diepvries, op kamertemperatuur) 3 semigedr... Albert Heijn

Gegrilde côte de boeuf

hoofdgerecht 6 personen 3 29 Ingrediënten 1 côte de boeuf (ca. 1 kg, van de meesterslager*) 5 el olijfolie 1 courgette 30 g hazelnoten 4 takjes basilicum 40 g pittige rucola 2 el balsamicoazijn gerijpt op hout 3 el Italiaanse olijfolie extr... Albert Heijn

Steak de boeuf met Franse roerbakgroente

frans hoofdgerecht Gekruid, gegrild en geroerbakt = genieten! 4 personen 4 18 Ingrediënten 4 personen Lees de tips 300 g witte rijst 4 el arachideolie 800 g Franse roerbakgroente 1 kippenbouillontablet 250 g crème fraîche light 50 ml water 3 tl ... Albert Heijn

Côte de boeuf

hoofdgerecht 6 personen 3 80 Ingrediënten 1 côte de boeuf (ca. 1 kg, van de meesterslager*) 2 takjes rozemarijn 1 citroen 2 tl grof zeezout 10 zwarte-peperkorrels 3 el olijfolie 8 stronken witlof 50 g boter 125 ml crème fraîche 2 tl mieriks... Albert Heijn

Steak de boeuf met puree en champignons

hoofdgerecht Een traditionele maaltijd, maar dan met een twist 4 personen 0 Ingrediënten 4 personen Lees de tips 1 kg iets kruimige aardappelen 60 g boter 4 rundersteaks de boeuf 350 g boerensoepgroente 400 g kastanjechampignons 50 ml melk 40 g ... Albert Heijn

Boeuf Stroganoff

500 gram rundvlees(bieflappen) zout versgemalen peper 1 el paprikapoeder 1 kleine ui 75 gram boter 30 gram bloem 3 dl. runderbouillon 2 el tomatenpuree 1 dl. crème fraîche 200 gram champignons Vlees in repen s... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Boeuf Bourguignon

Voor de rode wijnreductie: 1 fles rode bourgogne wijn 1 kopje gesnipperde gele uien 1 kopje gesnipperde sjalotten 3 tenen knoflook, geplet 1 kopje winterpeen in halve schijfjes Vlees: 1500 gram runderlende, in blokjes gesn... KookJij - Inspiratie voor thuiskoks

Boeuf Stroganoff

Pagina 4 van 29