Recepten voor Kabeljauw
2538 recepten voor Kabeljauw
VIS: 4 visfilets van ongeveer 150-160 gram per stuk, ontveld en zonder graten (dat kan zijn zeebaars, tarbot, heilbot, kabeljauw,enz.) SAUS: 125 cc olijfolie (extra virgine) 8 sjalotjes in dunne plakjes 8 teentjes knoflook, ragfij...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks
...Tip : Zeewolf, schelvis en kabeljauw zijn uitstekende alternatieven voor roodbaars.
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks
...Kabeljauw, mosselen, garnalen, groenten, bieslook, dille en peterselie door saus roeren. ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks
...Laat de kabeljauwrug vervolgens afkoelen en ontdoe de kabeljauw ven zijn velletje. ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks
1 dik stuk kabeljauw(haas) van ongeveer 130 g/per persoon (diepvries of vers) 100 g grijze gepelde (Noordzee)garnalen 150 g witte (Parijse) champignons 90 g gemalen kaas sap van een citroen eventueel wat visbouillon witte wijn...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks
...Voeg als laatste de stukjes kabeljauw toe aan de soep. ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks
400 g visfilet (zalm, kabeljauw,... in stukken) 400 g garnalen (gepelde) 400 g aardappelen 1 prei 2 wortelen 1 teentje knoflook 150 ml room 100 ml melk 3 el kaas, geraspt 2 el boter 2 el bloem 250 ml visfon...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks
500 g mosselen 600 g visfilet, bijv. kabeljauw of heek, in stukken 3 el bloem 1 buisje saffraan (à 0,05 g) 1 el amandelschaafsel 5 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 3 tenen knoflook, fijngesneden 1 groene paprika, in repen...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks
...Hier de blokjes ganzenlever, kabeljauw en geëmulgeerde saus aan toevoegen.
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks
1 kilo filets van verse witvis (baars, brasem, zeeduivel, wijting, heilbot, zonnevis, tarbot, kabeljauw enz.) 12 garnalen of rivierkreeftjes koppen en graten voor de bouillon, of een kant-en-klare visfond 1 ui (gesnipperd) 2 preitjes ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks