Recepten voor kabeljouwfilet
11 recepten voor kabeljouwfilet
-rijst (overschot +/-200gr gekookt) -2 babymais(grof snijden) -1 stuk rammanas(grof snijden) -1 stuk venkel(grof snijden) -10 tal sluimererwten(grof snijden) -4 kerstomaatjes(in 4 snijden) -bieslook(grof snijden) -een hand...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks
...Zullen straks meer weten er ligt nu een papilotte op met kabeljouwfilet hoe lang gaat dat duren????. ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks
Laatst aangepast: 2005-03-15 Totaal 75 recepten Eigen recept van Manon Beijer Kabeljouw-hamrolletjes in kaassaus Anders Hollands Hoofdgerecht 4 personen 25 minuten bereidingstijd Ingrediënten 400 gram koolvis- of kabeljouwfilet 4 plakjes rauwe h...
Albert Heijn
4132 - Jets pasta met vissaus Ingrediënten (6 pers.): 3 blikken kreeftsoep 800 gr (of meer) kabeljouwfilet of koolvisfilet 100 gr garnalen (of meer) 250 ml slagroom provinciaalse kruiden Bereiding (20 minuten): Kook water in een pan met een flinke th...
snelklaar.nl
...Laatst aangepast: 2005-10-25 16:01:11.0 Totaal 34 recepten Eigen recept van Tonny van der Steen Vispotje Anders Hollands Hoofdgerecht 4 personen 15 minuten bereidingstijd Ingrediënten olijfolie om in te bakken 1 klein teentje knoflook 1/2 ui ...
Albert Heijn
...Kabeljouwfilet 2 Preien 2 el. olijfolie 1/2 tl Kerriepoeder zout peper 1 el. ...
Albert Heijn
The Ben Normal Administrator 3 10 2002-04-01T09:17:00Z 2002-04-01T09:17:00Z 1 23 133 C.S.A. 7 4 163 9.2720 55 0 pt 0 pt 0 0 0 pt 0 pt Spaanse visgoulash voor 2 personen - Benodigdheden: PRIVATE - 1 ons blokjes ontbijtspek 2 grote uien 1 groene of rod...
Smulwereld
...Laatst aangepast: 2005-05-10 19:02:57.0 Totaal 2 recepten Eigen recept van Paul Bakker Pasta met romige vissaus Pasta Italiaans Hoofdgerecht 4 personen Ingrediënten 200 g kastanjechampignons Bereiden Pasta met romige vissaus Heerlijk recept e...
Albert Heijn
12334 - Mos visschotel Ingrediënten (4 pers.): 1 pak gesneden bladspinazie (450 gr.) 2 uien 2 el olijfolie 1 pakje Monchou Pan & Oven (200 gr.) of crème fraîche 50 gr. geraspte belegen kaas 2 el franse mosterd 2 schaaltjes kabeljouwfilet (à 250 gr.) ...
snelklaar.nl
* 200 gr.-- Ossenhaas * 2 dl.-- Slagroom * 1 tl. -- Limoenrasp * 100 gr. -- Venkel ( fijngesneden ) * 150 gr. -- Heilbot of kabeljouwfilet ( fijn gesneden ) * Na smaak -- Zout, Witte peper * 1 tl. ...
KookJij - Inspiratie voor thuiskoks